Datum:
1992-11-17
Jaar:
1992
Paul Geerlings speelde rechtsachter en , de na zijn schorsing weer opge-stelde ( opgestelde ) Raymond Klijn op de rechter-middenpositie ( rechtermiddenpositie ) . Vianen speelde het 4-3-3 ( 43-3 ) en SVMM het 4-4-2 systeem . De pu-pil ( pupil ) van de week , Ernst , trapte af . De eerste aftastende voetbalacties waren nog niet voorbij op het moment , dat SVMM in de vijfde minuut na een cor-ner ( corner ) scoorde . De corner op rechts be-reikte ( bereikte ) de op de rand van de zestienme-ter ( zestienmeter ) staande voorstopper Leo Meer-beek ( Meerbeek ) . Zijn schot verdween tussen veel benen door in het doel van keeper Mike van Riet , 0-1 . Door het lengteo-verwicht ( lengteoverwicht ) stichtten de SVMM-corners meer gevaar dan de Vianense . Nadat het eerste kwartier verstreken was en Vianen bekomen was van de achterstand , bouwde de thuisploeg aan een veldoverwicht . Met oogstre-lende ( oogstrelende ) acties bereikten de youngsters de zestienmeter van SVMM . Keeper Fred Veenstra verrichtte uitstekende red-dingen ( reddingen ) en raakte door de schoten van Vianen goed ingeschoten . De eerste gerichte actie van Vianen bracht Wilco de Blok in stelling . Een vrije trap van voorstopper-aanvoerder Peter Dikker-boom ( Dikkerboom ) ging naast het SVMM-doel . Halverwege de eerste helft ging rech-terspits ( rechterspits ) Paul Koolhoven door , be-reikte ( bereikte ) de achterlijn en zette prima voor . Spits Wilco de Blok kwam goed omhoog en kopte de bal in de linker-hoek ( linkerhoek ) . Met een katachtige beweging dook Veenstra de bal uit zijn doel . Vianen drukte en speelde volledig op de SVMM-helft ( SVMMhelft ) . Te weinig verraste de Vianen-elf de SVMM-verdediging op snelheid . Telkens wanneer de midden-linie ( middenlinie ) de SVMM-zestienmeter bereikte , ruimde de Maarnse ploeg op , door de bal met een ferme trap naar boven of over de